Zgjidhjet e burimeve njerëzore

Zbuloni zgjidhje gjithëpërfshirëse të burimeve njerëzore të përshtatura për nevojat tuaja, të dizajnuara për të përmirësuar proceset dhe për të rritur efikasitetin e fuqisë punëtore.

Talent Management

Ekspertiza jonë në fushën e menaxhimit të talenteve ju siguron të tërhiqni, dhe punoni me individ të kualifikuar për të nxitur rritjen e kompanisë suaj.

Workforce Optimization

Mundësia e gjetjes së strategjive të cilat do të optimizojnë fuqinë punëtore në kompaninë tuaj, në mënyrë optimizimin e fuqisë punëtore.
E2 Partners ka qenë partner i shkëlqyer biznesi, duke u bërë pjesë e rëndësishme integrale në mënyrën e organizimit efektiv të stafit tonë! Ekipi i E2 partners, bën një punë shumë të mirë në dërgimin e aplikantëve të cilë plotësojnë nevojat tona dhe i përshtaten kulturës së kompanisë tonë.”E. Hoxha

Mirë se vini në E2 Partners, ku talenti takon mundësinë. Ekspertiza jonë në fushën e burimeve njerëzore siguron zgjidhje të pandërprera të fuqisë punëtore të përshtatura për nevojat e biznesit tuaj.

E2 PARTNERS

Kompania HR
e vlerësuar si kompania më e mirë në këtë fushë.

close-up-people-working-as-team
E2 Partners Group numëron 17 vjet ekspertizë në Shërbimet e Burimeve Njerëzore, Rekrutimeve, Konsulencës dhe Trajnimeve. Çfarëdo që mund të konceptoni dhe dëshironi ... ne ju ndihmojmë ta arrini atë!

Misioni ynë

Të mbështesim qëllimet dhe sfidat e klientëve tanë duke ofruar shërbime që promovojnë një mjedis pune që karakterizohet nga trajtimi i drejtë i stafit, komunikimi i hapur, besimi dhe respekti reciprok.

Sistemi ynë i besimit

Rritja jonë ka një lidhje simbiotike me rritjen e klientëve tanë." Nëse klientët tanë kanë sukses, ne kemi sukses". Fokusi ynë është të marrim rezultatet më të mira për klientët tanë, krijimi i një sistemi të fortë ku vlerat dhe integriteti reflektojnë në të gjitha transaksionet tona. Duke i dhënë rëndësinë e duhur çdo detaji të vogël, ne kalojmë pritshmëritë që klientët kanë, duke u siguruar atyre një mbarëvajtje konsistente të punës.

Serviset Tona

Ne Sjellim
Servise HR

E2 Partners ofron shërbime gjithëpërfshirëse në fushën e  kontraktimit të burimeve njerëzore të cilat përfshijnë proceset e rekrutimit deri te menaxhimi i listës së pagave.

Fuqizimi i HR tuaj,
Ngritja e suksesit tuaj

bashkohuni me listën tonë të postës

Abonohuni në Newsletter

  100% SUKSES

  100% SUKSES

  Strategjia e Kërkimit
  Web Designer 100%
  Marketingu i drejtpërdrejtë
  Web Designer 100%

  QASJET TONA

  Kuadri i ekselencës së HR me 3 hapa të provuar nga partnerët E2

  Në E2 Partners, ne krenohemi me sistemin e ngritur “HR Exellence”, i cili konsiston nga 3 hapa. Me vlerësim të përpiktë, zgjidhje të personalizuara dhe përmirësim të vazhdueshëm, qasja jonë siguron që praktikat e burimeve njerëzore të kompanisë suaj në Shqipëri të jenë jo vetëm të sukseshme por edhe strategjikisht të mirëmenduara, duke fuqizuar fuqinë tuaj punëtore dhe duke sjellë sukses të qëndrueshëm për biznesin tuaj!

  Vlerësimi dhe Analiza

  Ne fillojmë duke vlerësuar plotësisht praktikat tuaja aktuale të burimeve njerëzore dhe duke kuptuar nevojat e biznesit tuaj. Kjo përfshin një analizë gjithëpërfshirëse të fuqisë tuaj punëtore dhe proceseve të menaxhimit të talenteve.

  Zgjidhje të përshtatura

  Më pas, ne krijojmë zgjidhje të personalizuara të burimeve njerëzore të dizajnuara posaçërisht për të adresuar sfidat dhe mundësitë e identifikuara gjatë fazës së vlerësimit. Ekipi ynë përdor ekspertizën e tyre lokale për të zhvilluar strategji që përputhen me ligjet shqiptare të punës dhe dinamikën e tregut.

  Zbatimi dhe Përmirësimi i Vazhdueshëm

  Ne punojmë ngushtë me kompaninë tuaj për të zbatuar zgjidhjet e përshtatura të burimeve njerëzore, duke ofruar udhëzime dhe mbështetje në çdo hap të rrugës. Pasi të zbatohen, ne monitorojmë dhe përsosim vazhdimisht strategjitë tona për t'u siguruar që ato qëndrojnë në përputhje me qëllimet tuaja në përfitim të biznesit dhe peizazhin dinamik të burimeve njerëzore në Shqipëri.

  Vlerësimet Tona

  Vlerësime nga
  Klientët tanë

  Zbuloni histori suksesi: Dëgjoni nga klientët tanë të kënaqur!

  Homepage Shqip