people-discussing-business-office-close-up

Kush Jemi Ne

E2 PARTNERS

E2 partners kryen analiza në terren dhe sugjeron strategjinë më efektive në funksionimin e biznesit tuaj. Ne ofrojmë zgjidhjet më të mira sipas nevojave të klientëve tanë.

Ne jemi një firmë e re dhe dinamike, por me ekspertizë 17 vjeçare në Shërbimet e Burimeve Njerëzore dhe me ekspertizë thelbësore në përmbushjen e çdo lloj kërkese rekrutimi dhe personeli. Megjithëse, ne filluam kryesisht si një firmë e orientuar drejt rekrutimit, përparimi ynë ka qenë në fushën e konsulencës – Burimet Njerëzore dhe Konsulencë Biznesi/Menaxhimi, Trajnim dhe Zhvillim. Lista e klientëve tanë zgjerohet përtej kufijve gjeografikë – në Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Gjermani, Austri. Ne njohim nevojat e kompanive dhe individëve brenda dhe jashtë vendit në sektorë të veçantë të tregut të punës dhe jemi këtu për të përmbushur këto nevoja. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh si shërbime me vlerë të shtuar për klientët tanë. Ne synojmë të punojmë së bashku me klientët tanë për të ndërtuar një mjedis efikas, të suksesshëm, dinamik dhe sfidues, të mbështetur nga një fuqi punëtore e përkushtuar për të arritur qëllimet.

Përse duhet të na zgjidhni

Zgjidh E2 Partners
Si Kompania Jote HR

Trajnim për Lidership

Zgjidhni E2 Partners për të kryer trajnime Leadershi-i, dhe shikoni ekipin tuaj të zhvillohet në liderë efektivë dhe frymëzues që nxisin sukses.

Programet e korporatave

Programet tona të korporatës janë krijuar për të rritur produktivitetin, moralin e punonjësve dhe performancën e përgjithshme të biznesit.

Partnerët Strategjikë

Si Partneri juaj Strategjik, ne jemi të përkushtuar për të adaptuar praktikat e burimeve njerëzore me vizionin dhe objektivat afatgjatë të kompanisë suaj.

Mbarëvajtja midis punonjësve

Ndihmojmë në përmirësimin e bashkëpunimit dhe krijimin e një ambienti harmonik në vendin e punës me zgjidhjet tona të personalizuara të Burimeve Njerëzore.

Përmirësimi i Burimeve

Mbështetuni tek ne për përmirësimin e burimeve financiare përmes menaxhimit efikas të burimeve njerëzore, duke reduktuar kostot dhe duke rritur performancën.

Hulumtim

Strategjitë tona sigurojnë që praktikat tuaja të burimeve njerëzore të jenë të avancuara, duke i dhënë biznesit tuaj një avantazh konkurrues në përvetësimin dhe mbajtjen e punonjësve të rinj.

Jeni gati për të ngritur strategjinë tuaj të burimeve njerëzore dhe për të zbuluar potencialin e fuqisë tuaj punëtore në Shqipëri? Na kontaktoni!

+355 69 705 0551

Vlerësimet Tona

Vlerësime nga
Klientët tanë

Zbuloni histori suksesi: Dëgjoni nga klientët tanë të kënaqur!

Rreth Nesh