Konsulencë

Ndihmon punëkërkuesin për të gjetur punë dhe karrierë më të mirë.

Gjeni punën tuaj të përsosur në një kompani të shkëlqyer dhe ndani suksesin tonë.

Ndihmon punëdhënësin për kandidatë më të përshtatshëm.

Kompani të ndryshme në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në vënde të tjera na besojnë ne në kërkimin, konsultimin, trajnimin dhe përzgjedhjen.

Çfarë Bëjmë Ne?

Lidhim njerëzit me punët e duhura për ta.

“Qëllimi ynë është të kuptojmë nevojat e kandidatit dhe të ofrojmë zgjidhjen më të mirë për punonjësit dhe punëdhënësit e ardhshëm”.

Identifikimi, Planifikimi i Talenteve dhe Hulumtimi i Tregut

Tregu i punës dhe punëkërkuesit kanë treguar ndryshime të mëdha në pritshmëritë, kërkesat dhe nevojat. Kjo është arsyeja pse ekipi ynë siguron që i tërë ekipi të mbetet i përditësuar me ndryshimet e fundit..

Ne ofrojmë ekspertizën tonë dhe jemi prezentë dhe në vendet e Ballkanit Perëndimor

E2 Partners Group është kompania që zhvillon dhe vlerëson kapitalin njerëzor por dhe biznesin tuaj në aspekt 360 gradë. Falë një ekipi të përbërë prej profesionistësh dhe me një shtrirje në të gjithë vendin por edhe në rajon, ne i përgjigjemi nevojave, fleksibilitetit dhe cilësisë së kompanive me zgjidhje të përkushtuara dhe shërbime të përshtatura. E2 Partners Group kontribuon çdo ditë në përmbushjen midis kërkesës dhe ofertës për punë dhe shërbime, me një aktivitet shumë funksional në fushën e ndërmjetësimit. Jo vetëm punë por dhe konsulencë që i jep zgjidhjet e duhura zhvillimit të biznesit tuaj.