Tirane, ofroj vend pune Graphic Designer

Tirane, ofroj vend pune Graphic Designer

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar Graphic Designer. Detyra dhe Përgjegjësi: Është përgjegjës të krijojë imazhe vizuale dhe koncepte për broshura, flyer, katalogje, postera, PoP apo publikime të tjera duke punuar...