Nëse do punë, bëhu djall, edhe po s’je veshur me Prada

Nëse do punë, bëhu djall, edhe po s’je veshur me Prada

Sabina Veizaj – Di të shesësh apo jo? Kjo është çështja, sidomos kur bëhet fjalë për vlerat që disponon në të cilat ke investuar prej vitesh. Veçanërisht kur të duhet t’i transmetosh me siguri dhe pa t’u trembur syri në një komision të burimeve njerëzore për të fituar...